Tartu Noore Kunsti oksjonil minu töö (müüdud)

UUENDUS: Oli hea meel näha, et minu maali vastu oli suur huvi. See oli esimene avalik pakkumine. Maal läks õnnelikule uuele omanikule 860 euro eest.

Kuni 28. maini saavad huvilised osta suurepäraseid noorte kunstnike töid. Tartu Loomemajanduskeskus koos osta.ee portaaliga ajavad juba 11. aastat seda oksjonit ja võib öelda, et see on üks tunnustatumaid oksjoneid. Sellel aastal on esmakordselt ka minu töö oksjonil. Minu oksjonitöö leiad siit. Esimesed panused on juba tehtud, õnneks on aega veel paar nädalat, kuid tasub jälgida.

Kui minu tööd sulle silma on jäänud, siis olen tänulik kui linki ka oma sotsiaalmeedias jagad. Nii jõuab see õigete inimesteni.

Jälgi mind ka Instagramis @liisitoom_art või vaata minu erinevaid töid siin kodulehel. Veel on avatud ka näitus-müük Tallinnas.

Tutvu Liisi Toomi abstraktiga Tartu Noore Kunsti oksjonil.